For Adventure

kids clothing, apparel and home decor

Julesokker i alle farver – Christmasstockings in every color imageable

Leave a comment

Jeg har længe haft en ide om at lave julesokker til både den diplomatiske bazar samt til andre interesserede. Projektet blev imidlertid hele tiden udskudt, da andre presserende projekter kom i vejen (det er altså svært at være i julehumør i august). Derfor stod jeg i i slutningen af november med en del klippede sokker og en hel del ideer til, hvordan de skulle udsmykkes, en ordre på 9 sokker til en veninde samt et ønske om at have en del at sælge på bazaren, men uden meget tid til at gennemføre mit projekt. Altså måtte der arbejdes hurtigt. Julestof er ikke det jeg har mest af i mine gemmer, så hver sok blev klippet ud af stof med et tema som kunne styles til jul: stjernemønster i blå, lilla og røde farver og stoffer i samme farver. Hver enkel sok fik et tema: stjerne, snefnug, rensdyr, kagemænd/kagekoner, hjerter og grantræer. Jeg var selv ret tilfreds med resultatet og satser på, at jeg på baggrund af sokkernes succes kan komme i gang med produktionen lidt tidligere til næste år, så antallet af sokker kan øges.

Christmasstockings has been on my to-do-list for quiet some time but for some reason I never seem to be in the right christmasy-feeling to be able to sit down and actually plan and design the stockings. I found myself in November with an order for 9 stockings and an ambition to make several stockings to be sold at the Diplomatic spouse Bazar in the middle of December – time as well as fabric in a christmastheme were limited. Thankfully I was able to find in my stash of scraps enough fabric who with a little styling turned out to be quiet festive. I used cross stitch-, felt- and fabric application to add to the festiveness of the stockings. I was very pleased with the results. Next year I will start the production a bit earlier.

 

 

 

Advertisements

Author: mariaskovgaard

Hej. Mit navn er Maria og dette er mit syn på vores oplevelser ude/hjemme: min scrap-blog. Jeg er gift og vi har 2 piger. Vi er lige påbegyndt vores anden udstationering igennem det danske udenrigsministerium (hvor min mand arbejder). Vi har lige afsluttet en post i Bruxelles og er nu i gang med at flytte til Addis Ababa, Etiopien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s