For Adventure

kids clothing, apparel and home decor

Bunker af skønt bomuldsstof

Leave a comment

   Fordelen ved at have en mand, der tager til Danmark en gang imellem er, at han som regel tager bestilte pakker med stof med tilbage (blandt andet). Det kribler i mine fingre efter at gå i gang, men det må vente, for sommerferien er om en uge (!!!!!) – hvordan tiden gik så hurtigt? 

  
Jeg kan slet ikke vælge mit favorit stykke, men ser frem til at komme i gang. 

  
Look at all these beautiful fabrics. I cannot wait to get started. But it has to wait because the summeholiday is approaching (next week – how did the year go so fast?!!?).

Advertisements

Author: mariaskovgaard

Hej. Mit navn er Maria og dette er mit syn på vores oplevelser ude/hjemme: min scrap-blog. Jeg er gift og vi har 2 piger. Vi er lige påbegyndt vores anden udstationering igennem det danske udenrigsministerium (hvor min mand arbejder). Vi har lige afsluttet en post i Bruxelles og er nu i gang med at flytte til Addis Ababa, Etiopien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s