For Adventure

kids clothing, apparel and home decor

Første dag på kontoret

Leave a comment

Endelig ankom vores container med alle vores egne ting, heriblandt min symaskine – yeah! Den har været savnet, især fordi Dalias beholdning af leggins/bløde bukser som der kan dyrkes sport i, er svundet ind til et enkelt par og med to ugentlige PE classes (gymnastik) var vaskekonen (aka mig) virkelig presset for at få dem vasket til tiden. Derfor var det om, at få pakket nok ud af vores ting til jeg fandt frem til det rette stof samt alt det nødvendige sytilbehør. Ned på gulvet med mig for at tegne mønstret af og klippe stoffet. Derefter sætte symaskinen op ved havebordet (vores spisebord indtil statsmøbleringen ankommer) og så derudaf. 2 timer senere var der et par fine blomstrede leggins til Dalia.

DSC_0045DSC_0046

DSC_0049

First day at the office

The arrival of our container meant a lot – we had missed it. I was especially looking forward to reconnecting with my sewing machine. First job was a pair of leggins for Dalia, since she has been going through the ones she has and now there is only one pair left, a small problem since she use them for PE classes and she has two each week.

So the unpacking of the stuff for the office was done in the spirit of finding all my sewing supplies and the right fabric for the leggins…. And then on to the sewing…..

Advertisements

Author: mariaskovgaard

Hej. Mit navn er Maria og dette er mit syn på vores oplevelser ude/hjemme: min scrap-blog. Jeg er gift og vi har 2 piger. Vi er lige påbegyndt vores anden udstationering igennem det danske udenrigsministerium (hvor min mand arbejder). Vi har lige afsluttet en post i Bruxelles og er nu i gang med at flytte til Addis Ababa, Etiopien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s